Kievitsweg 10, 9843 HA Grijpskerk 0594 21 16 64

Nieuws  

 
Afgeronde stage

Afgeronde stageza 15 jul, 2017

Young Living en Leegstra staan samen garant voor 8.000m2 woonideeën. In zo'n winkel kunnen stagieres die uiteindelijk met interieur willen gaan werken hun hart ophalen. Zo ook de 15 jarige Chantal Jelsma. Zij wil graag Interieur en Design gaan studeren en heeft nu net haar… Bekijk hier Afgeronde stage.

Summersale van Auping

Summersale van Aupingdi 11 jul, 2017

Auping heeft een actie; Namelijk de summersale van 2017; 15% korting op het gehele assortiment van Auping. Kijk voor het complete assortiment op Auping.nl. Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom om een en ander uit te leggen en u te adviseren omtrent het slapen op Auoing.… Bekijk hier Summersale van Auping.

Moduleo vloeren - luxe vinylvloeren nu bij Young Living

Moduleo vloeren - luxe vinylvloeren nu bij Young Livingvr 13 mei, 2016

Young Living is vanaf nu ook dealer van Moduleo design vloeren! Uw nieuwe luxe vinylvloer wordt ongetwijfeld het gespreksonderwerp bij uw volgende etentje en er is geen reden tot paniek als er gemorst wordt op de vloer… de vloer is waterafstotend, bestand tegen krassen en gemakkelijk… Bekijk hier Moduleo vloeren - luxe vinylvloeren nu bij Young Living.

Meubelrad van fortuin!

Meubelrad van fortuin!ma 16 nov, 2015

Het meubelrad van fortuin staat bij Young Living en Leegstra in Grijpskerk. Bij elke aankoop bepaalt u zelf uw korting door een draai aan het rad te geven. Hier staan kortingen op van 5% tot en met 30%. Deze actie is niet geldig op reeds afgesprijsde artikelen en op acties… Bekijk hier Meubelrad van fortuin!.

Speciale setprijs Harvink

Speciale setprijs Harvinkwo 21 okt, 2015

Als wij aan Harvink denken dan denken wij aan lekker zitten en vooral relaxen. Harvink heeft nu een speciale setprijs gemaakt voor een fauteuil Club met een hocker. De fauteuil is leverbaar in relax of in standaard. Harvink werkt met mooie leer- en stofkwaliteiten dus voor… Bekijk hier Speciale setprijs Harvink.