Moduleo

Moduleo combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Een nieuwe Moduleo vloer in uw eetkamer wordt zonder twijfel het gespreksonderwerp bij uw volgende etentje. Hier vindt u talrijke ideeën voor een eetkamervloer, waarmee u uw ruimte optimaal kunt benutten. Met een Moduleo design vloer in uw eetkamer rijgt u heel wat extra voordelen. Deze vloeren zijn voorzien van een speciale Protectonite coating, waardoor ze bestand zijn tegen krassen en vlekken. Geen reden tot paniek dus als iemand morst op de vloer.

 

Een Moduleo vloer heeft veel voordelen:

Waterbestendig - door de gemakkelijk reinigbare en vochtwerende slijtlaag zijn de vloeren geschikt voor iedere kamer, zelfs voor in de badkamer en keuken.
Krasbestendig - Al onze producten zijn beschermd met een extra laag die de vloer tegen krassen en vuil beschermt en een maximale bescherming biedt met een minimum aan onderhoud.
Geluiddempend - In tegenstelling tot traditionele houten of laminaatvloeren absorberen de Moduleo luxe vinylvloeren het geluid. U geniet dus ook van een betere akoestiek in uw woning.
Warmte-isolerend -  Dankzij hun uitstekende warmte-isolerende eigenschappen voelen de vloeren warm aan. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgen iedere wintermorgen opnieuw voor een aangenaam gevoel bij het opstaan.
Antislip – door de unieke coating
Hygiënisch – De vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken zonder dure schoonmaakmiddelen. Stofmijten en andere allergenen kunnen zich niet nestelen in de vloer.
Milieuvriendelijk - De vloeren worden duurzaam geproduceerd in een state-of-the-art fabriek waarbij een groot deel van de benodigde energie opgewekt wordt door de windmolens die in eigen beheer zijn.

Kom langs en laat u inspireren!