Kievitsweg 10, 9843 HA Grijpskerk 0594 21 16 64

Services  

 
Betaling

Betaling

Er zijn 3 mogelijkheden om te betalen, contant, 1 dag voor aflevering per bank over te hebben gemaakt, of gebruik makend van een incasso opdracht ( waarbij wij door onze bank zijn gemachtigd om eenmalig het te betalen bedrag te incasseren) Bekijk hier Betaling.

Uw bestelling Bij Young Living

Uw bestelling Bij Young Living

U bestelling bij Young Living kan in de winkel plaatsvinden maar kan ook via de E-mail. Na een duidelijk en goed doorlopen verkoop traject, waarbij u word gewezen wat u niet moet verwachtten en wat juist wel  word voor u een ordebevestiging opgemaakt, schriftelijk in de winkel… Bekijk hier Uw bestelling Bij Young Living.

Afspraak plannen

Afspraak plannen

Na aanlevering van het door u bestelde product aan ons magazijn zult u geïnformeerd worden dat u bestelde product binnengemeld is, en kan er een afspraak gemaakt worden. De regel is dat de afleveringstermijn binnen 2 weken zal plaatsvinden, indien u dit niet lukt ( bijvoorbeeld… Bekijk hier Afspraak plannen.

Bezorging

Bezorging

Young living bezorgt uw goederen  gratis in de 3 noordelijke provincies (met uitzondering van de eilanden. Daarbuiten bezorgen wij uiteraard ook graag maar dan tegen een kostendekkend tarief. Onze planning is  flexibel zodat een afspraak gauw is gemaakt. De bezorging gaat… Bekijk hier Bezorging.